Crema Hemorelax, tratament pentru hemoroizi în timpul sarcinii la femei

Crema Hemorelax, tratament pentru hemoroizi în timpul sarcinii la femei

Crema Hemorelax este o soluție eficientă în tratamentul pentru hemoroizi, apăruți în timpul sarcinii la femei. Majoritatea femeilor gravide se confruntă cu hemoroizii încă din primul trimestru de sarcină. Folosirea regulată a cremei Hemorelax va ușura semnificativ trecerea prin această perioadă.

Cauzele apariției hemoroizilor la femeile însărcinate

Apariția hemoroizilor la femeile însărcinate este cauzată de mai mulți factori. Aceștia sunt schimbările hormonale, constipația dar și apariția fătului în burtică. Sedentarismul, mărirea uterului și modificarea radicală a dietei sunt alte cauze ale apariției hemoroizilor la femeile însărcinate. Deasemenea simptomele hemoroizilor la femeile gravide sunt identice cu cele ale pacienților obișnuiți care suferă de această afecțiune. Disconfort, durere, mâncărimi, umflături de mici dimensiuni, arsuri anale asociate, în dese rânduri, cu episoade de sângerare.

Mai mult, dacă vârsta femeilor care rămân însărcinate este mai înaintată cu atât crește pericolul, incidența, apariției hemoroizilor. În aceste cazuri, crema Hemorelax este eficientă și pentru profilaxie.

Trebuie precizat și faptul că hemoroizii apăruți în timpul sarcinii nu reprezintă un pericol major pentru femeile gravide și nici pentru bebelușul care urmează să vină pe lume.

Cum se tratează hemoroizii în timpul sarcinii

Crema Hemorelax  are avantajul că tratamentul și administrarea se poate face acasă. Un aspect important având în vedere că majoritatea persoanelor afectate, în special femeile însărcinate, evită să vorbească deschis despre această afecțiune rușinoasă.

Hemoroizii apar la 75% dintre femeile însărcinate, astfel că această afecțiune este greu de evitat în cele nouă luni de sarcină. Pentru un tratament eficient nu este suficientă aplicarea zilnică a cremei Hemorelax.  Însă, împreună cu o igienă corespunzătoare, o dietă alimentară echilibrată și câteva exerciții fizice regulate, unguentul va face adevărate minuni.

Aplicarea cremei Hemorelax se va face după o baie de șezut cu apă călduță și săpun. Apoi zona se va tampona cu o bucată de bumbac pentru evitarea iritațiilor.

La hemoroizii externi, crema se aplică local și se recomandă utilizarea unei mănuși chirurgicale pentru a nu zgâria zonele inflamate cu unghia. La hemoroizii interni, se masează, cu maximă atenție, interiorul anusului până când crema va fi absorbită în pielea din zona afectată.

Crema Hemorelax este o soluție alternativă ideală la medicamentele cu hidrocortizon, antiseptice sau antibiotice recomandate de medici. În plus, nu influențează deloc flora bacteriană sănătoasă. Crema Hemorelax conține multe substanțe naturale active care vor ajuta la întărirea pereților vaselor de sânge și le vor reduce considerabil pe cele umflate fără alte efecte secundare.

Crema Hemorelax este preferată de femeile însărcinate care suferă de hemoroizi deoarece are un spectru de acțiuni complet: antiinflamator, calmant și cicatrizant.

Cum comanzi crema Hemorelax

Crema Hemorelax este o combinație de ingrediente naturale, unică între remediile naturiste pentru tratamentul hemoroizilor, care va ajuta de minune femeile gravide pe tot parcursul celor nouă luni de sarcină. Intră pe site-ul producătorului cremei Hemorelax, dă un click aici, efectuează comanda și pachetul va ajunge la tine cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Poti alege sa platesti numerar la livrare sau poti opta pentru plata cu cardul sau prin PayPal.

Close Menu
×

Cart

SUNTEM AICI

PENTRU TINE

Putem sa te ajutam?

Nu ezita sa ne scrii si vom fi mai mult decat bucurosi sa iti raspundem la toate intrebarile.

Deschide Whatsapp
Mesaj Whatsapp
Salutare !
Cu ce te putem ajuta?
Ne puteri contacta pe Whatsapp apasand butonul verde sau pe telefon apasand butonul rosu.