CUM COMAND

1.

Vezi produsele noastre

Informeaza-te cu atentie in ce priveste produsele noastre pe paginile site-ului hemorelax.ro In cazul in care exista precautii sau contraindicatii, citeste-le cu atentie pentru a fi sigur ca produsul este potrivit nevoilor tale de sanatate.

2.

Initiaza comanda

Daca ai hotarat sa achizitionezi unul sau mai multe dintre produsele noastre, fa click pe oricare dintre pachetele prezentate, in functie de optiunea potrivita pentru tine, si vei fi directionat catre pagina de finalizare a comenzii.

3.

Introdu cu atentie detaliile de livrare

Trimiterea unei comenzi nu este conditionata de crearea unui cont pe site-ul nostru. Avem nevoie insa ca datele tale de livrare (nume, prenume, adresa etc.) sa fie completate corect, astfel incat comanda sa poata ajunge in cel mai scurt timp la tine.

4.

Alege metoda de plata

Odata completate detaliile de livrare, poti alege metoda de plata. Poti opta pentru plata in numerar la livrare, plata prin PayPal sau plata cu cardul. Daca ai optat pentru plata prin PayPal, vei fi directionat catre pagina PayPal unde vei finaliza tranzactia. In cazul in care plata se face cu cardul,  ti se va solicita sa introduci detaliile cardului pe care intentionezi sa il utilizezi. Te  asiguram ca, indiferent de metoda de plata aleasa, tranzactiile tale sunt sigure cu noi, sunt securizate iar detaliile cardului tau nu sunt stocate pe serverele noastre.

5.

Plaseaza comanda

Dupa ce ai ales pachetul dorit, ai introdus datele de livrare si ai stabilit metoda de plata, poti face click pe butonul "PLASEAZA COMANDA ACUM". Asta e tot. Comanda ta a fost plasata. Pe ecranul telefonului, tabletei sau calculatorului de pe care ai comandat produsele vei primi un mesaj de confirmare, care te anunta ca operatorii nostri au inregistrat comanda si o vor livra catre tine in 24-48 de ore. In anumite situatii, exista posibilitatea de a fi contactat telefonic de catre unul dintre operatori pentru a completa anumite detalii necesare livrarii.

6.

Metode de plata

Safe-Checkout-Netopia-Color

Plata pentru produsele Hemorelax se face numerar la livrarea comenzii, prin PayPal sau prin card bancar.

Close Menu
×

Cart

SUNTEM AICI

PENTRU TINE

Putem sa te ajutam?

Nu ezita sa ne scrii si vom fi mai mult decat bucurosi sa iti raspundem la toate intrebarile.

Deschide Whatsapp
Mesaj Whatsapp
Salutare !
Cu ce te putem ajuta?
Ne puteri contacta pe Whatsapp apasand butonul verde sau pe telefon apasand butonul rosu.